Denna webbplats kan innehålla anslutningslänkar från Amazonas affiliateprogram eller andra affiliateprogram.
atervinna klader hm

Återvinn kläder på H&M Hur gör man det? [Rabattkupong för begagnade kläder]

Hjälp H&M att återvinna! Och få pengar i utbyte med en underbar rabattkupong för att förnya din garderob på H&M till ett lägre pris och samarbeta med miljön till bästa för alla.

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.

Tillsammans med ZARA, Mango och andra multinationella butiker går H&M med i återvinning av kläder för att göra gamla plagg till nya plagg eller andra produkter i syfte att använda sina råvaror och dra nytta av dem utan att behöva skaffa nya för att tillverka.

I den här artikeln vill jag prata med dig om alla detaljer du behöver veta om hur du får kuponger för återvinning av kläder på H&M och hur du kan lösa in dina kuponger, samt huruvida eller inte de är kumulativa.

Hur fungerar återvinning av kläder på H&M ?

H&M Clothing Recycling-programmet gör att alla H&M-butiker i världen samarbetar i detta program och samtidigt deltar alla människor i världen för att leverera sina plagg till sina butiker för att återvinnas i utbyte mot saftiga rabatter som uppmuntrar modeshoppare att komma tillbaka för att köpa till ett lägre pris.

Vad är målet med återvinning av kläder på H&M?

Det är en verklighet att återvinna kläder i H&M och det är att vi på H&M: s webbplats redan kan hitta plagg som har skapats och tillverkats genom återvinning av begagnade plagg som människor har levererat i din fysiska butik som bidrar till återvinning av kläder.

Dessutom kommer kläderna som kan återanvändas att marknadsföras som begagnade varor till ett lågt pris.

Normalt skulle dessa plagg brinna efter att ha nått deponier, vilket är nödvändigt för att tillverka kläder från nya material. Detta elimineras tack vare återvinning, vilket hjälper till att skydda miljön och begränsar utsläppen av gaser som är skadliga för vår hälsa.

Steg för att återvinna dina kläder på H&M

Trots vad många tycker, samlar H&M inte kläder utan har dessa metoder för att samla in och återvinna dessa kläder.

Vad du bör veta är att för att återvinna dina begagnade kläder på h & m och få en rabattkupong måste du följa dessa steg som du hittar nedan:

  1. Hitta en väska : Först behöver du en medelstor väska som inte är sönderriven, det kan vara en medelstor sopväska eller till och med en shoppingväska.

  2. Välj kläder : Välj kläderna från din garderob som du inte längre använder. Kläderna kan vara av vilken typ som helst, både T-shirts och strumpor, till och med lakan, men det spelar ingen roll att de är sönderrivna eller slitna, det är inga problem med det.

  3. Fyll din väska : Det handlar om att börja inkludera plagg inuti påsen tills den är helt full och om du har överflödiga plagg kan du fylla en annan påse så att fler påsar fyller i fler rabattkuponger får du även om dessa har en daglig gräns.

  4. Ta dem till H&M : Be dina anställda och ge dem dina väskor. Normalt kommer återvinningslådan nära uppsamlingslådan. När du har levererat väskorna om de ger dig dina rabattkuponger har du på det här sättet återvunna kläder på H&M .

Vad är värdet av H&M-kuponger i utbyte mot begagnade kläder?

För varje påse begagnade kläder som levereras till H&M får du en rabattkupong på 5 euro. Dessa rabatter kan användas på följande sätt:

Varje köp på 30 euro får du 5 euro rabatt , om du gör ett köp på 60 euro och har två kuponger får du en rabatt på 10 euro på det köpet. Dessa kuponger är kumulativa med rabatter eller rabatter som finns i butiken, så om du köper när det finns försäljning kan du köpa även med en större rabatt.

Dessa kuponger kan också ackumuleras om du är "medlem" i H&M, för att vara medlem i H&M på deras webbplats. Kom ihåg att när du blir medlem i H&M har du 10 euro rabatt på ditt första köp, vare sig det är fysiskt eller online.

Du kan lösa in din rabattkupong på 5 euro för återvinning på H&M: s webbplats tack vare den numeriska koden som du får på kupongen, så att du kan köpa online och njuta av denna rabatt samtidigt.

Hur många väskor med kläder kan jag ta med till H&M ?

Vi hittade bara en begränsning vid återvinning av begagnade kläder på H&M och det är att vi bara kan få kuponger för två påsar kläder som levereras till butiken per dag.


Jag hoppas att den här artikeln har varit av intresse för dig och att du uppmanas att skaffa dina kuponger för att göra dina inköp på H&M med större rabatt medan du återvinner och tar hand om miljön.