Frakt i SHEIN Hur fungerar det? Välj den bästa typen av frakt! [2023]

Vad du behöver veta om SHEIN-transporter. Lär dig hur de fungerar och vilka typer av försändelser du väljer när du gör din beställning i modebutiken SHEIN.

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.
frakt shein

SHEIN är en modebutik på nätet där vi älskar att köpa, men om det är något vi tvivlar på när vi gör våra inköp är det om transporterna faktiskt blir korrekta och beställningen kommer i tid och utan brott, och framför allt för att veta hur mycket frakten kommer att kosta oss.

Det riktigt positiva är att SHEIN är medveten om denna oro hos kunderna och det är därför det underlättar sändningar i SHEIN .

I denna artikel kommer jag att förklara hur SHEIN -försändelser fungerar , Typerna av SHEIN -försändelser , att SHEIN -fraktkostnader finns, Hur lång tid tar SHEIN -beställningar , Vilket företag levererar SHEIN , samt vilken typ av SHEIN -frakt att välja för att göra din uppgift enklare.

Hur SHEIN -bidrag fungerar

Frakt på SHEIN är enkelt. Dessa skickas till de flesta länder på planeten och det är väldigt få som inte har transporter. Dessa order kommer i gott skick och de flesta kunder har inga klagomål. Att göra anspråk är enkelt i SHEIN om försändelsen inte gick bra.

SHEIN Sändningstyper

Det finns två typer av försändelser i SHEIN som du kan välja mellan när du beställer:

- Ekonomisk frakt : det är den normala frakten som vi kommer att vänta en månad på innan beställningen kommer fram.

- Standardfrakt : även känd som Expressfrakt, det är den snabbaste frakten eftersom det förkortar leveranstiden med cirka 15 dagar jämfört med den ekonomiska typen av frakt. Därför tar försändelsen mellan 10 och 17 dagar ungefär beroende på vilket land du befinner dig i.

Inom standardfrakten har vi möjlighet att beställningen kommer hem eller når en upphämtningsplats där vi kommer att hämta den, men det finns få länder där detta alternativ finns, ett av dem är Spanien, medan i Latinamerika Amerika eller USA finns inte det här alternativet.

SHEIN fraktkostnader

SHEIN -fraktkostnaderna är riktigt billiga även om du inte får gratis frakt:

- SHEIN ekonomiska fraktkostnader : för beställningar på mindre än 10 euro har du en fraktkostnad på 1,90 euro och för beställningar mellan 10 och 29 euro på 3,90 euro.

- Standard / Express SHEIN Fraktkostnader : för vanliga hemleveranser under 29 euro blir fraktkostnaden 3,90 euro och för beställningar som skickas till insamlingsplatsen 2, 90 euro för beställningar under 29 euro.

Spåra en SHEIN -beställning

När du vill veta var en beställning är och hur lång tid det har kvar innan du anländer måste du komma åt ditt SHEIN -konto och i listan över dina beställningar klicka på den du vill spåra och du kommer att se fraktinformationen för denna order.

Du kommer också att ha en e -postlänk i din inkorg för att följa upp ditt jobb. Du får den när beställningen har skickats.

Hur lång tid tar SHEIN -beställningar

En SHEIN-order tar 15-30 dagar att nå ditt hem. Fördröjningstiden kommer dock att vara olika beroende på vilken typ av sändning du väljer och beroende på vilket land du befinner dig i.

Här hittar du leveranstiden i SHEIN för varje land:

 • USA : Expressleverans 8 till 9 dagar, standardleverans 12 till 14 dagar.

 • Storbritannien : Expressleverans 10-12 dagar, standardleverans 12-14 dagar.

 • USA : Ekonomisk frakt 30 till 32 dagar, upphämtningspunkt 11 till 15 dagar, standardfrakt 12 till 18 dagar.

 • Mexiko : Standardleverans 18 till 21 dagar, Expressleverans 11 till 13 dagar.

 • Colombia : Ekonomisk frakt 21 till 23 dagar.

 • Peru : Expressfrakt 20 till 35 dagar.

 • Bolivia : Expressfrakt 20 till 35 dagar.

 • Argentina : Expressleverans 15 till 30 dagar.

 • Paraguay : Expressfrakt 8 till 20 dagar.

 • Guyanas : Expressleverans 15 till 30 dagar.

 • Italien : Standardfrakt 13 till 15 dagar, ekonomisk frakt 25 till 28 dagar.

 • Frankrike : Standardleverans 9 till 11 dagar, ekonomisk frakt 21 till 24 dagar.

 • Nederländerna : Standardleverans 8 till 11 dagar.

 • Polen : Standardleverans 9 till 11 dagar.

 • Finland : Standardleverans 15-18 dagar.

 • Sverige : Standardleverans 11 till 15 dagar.

 • Tyskland : Standardleverans 15-17 dagar, ekonomisk frakt 23-26 dagar.

 • Ryssland : Standardleverans 18 till 24 dagar.

Men för närvarande finns det ingen frakt för de latinamerikanska länderna Uruguay, Chile, Venezuela.

Vilket företag SHEIN distribuerar

Det företag som SHEIN distribuerar är normalt statligt bolag i delstaten i landet som det är i Spanien Correos, men det beror på i vilket land du är.

Du bör också veta att ibland när dessa statliga rederier är mättade delegerar de till företag i externa eller privata försändelser leveransen av dina beställningar, men du kommer alltid att ha uppföljningen av dessa order via SHEIN-webbplatsen.

Vilken typ SHEIN -frakt att välja

För att göra en beställning i SHEIN och spara lite pengar kan vi välja mellan olika typer av frakt. Om du lyckas nå minsta beställning rekommenderar jag att du väljer standard- / expressfrakt eftersom det är det snabbaste.

För att ta reda på hur gratis frakt fungerar, läs min artikel om gratis frakt hos SHEIN .

Om du inte har gratis frakt eftersom din beställning inte når det lägsta och du inte bryr dig när din beställning kommer, välj ekonomisk frakt om din order är mindre än 10 euro, och om den är mer än 10 euro och mindre än 29 euro väljer standardfrakt till insamlingsstället eftersom du kommer att spara pengar och det kommer snabbare men inte hemma hos dig utan på uppsamlingsplatsen.


Om du vill veta mer om SHEIN -sändningar fortsätt läsa de andra bloggarna för att hitta mycket mer information om det.