Denna webbplats kan innehålla anslutningslänkar från Amazonas affiliateprogram eller andra affiliateprogram.
fri frakt shein

Hur får man gratis frakt i SHEIN [TRICKS och nycklar för att betala mindre]

Spara med din SHEIN-beställning! Glöm att betala frakt i SHEIN eftersom denna klädaffär för kvinnor, män, barn och hem, ger oss möjligheten att köpa utan frakt på ett enkelt sätt.

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.

SHEINs gratis frakt hjälper dig att spara på din beställning på ett enkelt och enkelt sätt, på detta sätt kan du köpa mer kvantitet plagg till samma pris.

Minsta beställning från SHEIN för att få gratis frakt är 29 euro, men det beror på vilket land du bor i eftersom varje land har en annan valuta, dvs. 29 euro för länder som tillhör till Europeiska unionen.

SHEIN-kuponger för att få gratis frakt kan få oss att få gratis frakt utan minimiköp eller gratis frakt där lägsta beställningspris sänks under 29 euro.

Du bör regelbundet kontrollera att alla dina kuponger fortfarande är aktiva eftersom de har ett utgångsdatum och du kan glömma att använda dem. För att göra detta, besök din profil från APP: n och klicka på kuponger för att se de som du har tillgängligt.

Upptäck i den här artikeln alla sätt som finns för att få gratis frakt på SHEIN från idag i den här artikeln.

Hur får du gratis frakt på SHEIN

Det finns inte många sätt som du kan få gratis fraktkuponger från SHEIN , men du hittar alla de vanligaste i följande lista:

 1. SHEIN gratis fraktkuponger utanför APP

  SHEIN gratis fraktkuponger visas inte i SHEIN-appen eller på webbplatsen, men du hittar dem online på olika webbplatser. Du måste besöka sida för sida och ladda ner varje kupong för att få gratis frakt.

  Använd dessa kuponger genom att ange koden som du har hittat online eftersom den inte kommer att visas i din kuponglista.

 2. SHEIN gratis fraktkuponger inom APP

  Vid vissa tillfällen kan SHEIN ge dig gratis fraktkuponger till ett pris mindre än 20 euro av din beställning. Dessa kuponger kan skickas till dig via e-post när du prenumererar på deras nyhetsbrev eller visas i samma app.

  Du ser dessa kuponger i din kuponglista när du går för att göra din beställning.

 3. Köp mer än 29 € för att få SHEIN gratis frakt

  Om din beställning är värd 29 euro (motsvarande valuta i ditt land) får du gratis frakt.

  Det sägs att i vissa länder som Mexiko är lägsta beställning för att få gratis frakt lägre om vi använder APP än om vi använder webbplatsen för att köpa i SHEIN.

  Kontrollera därför kostnaden för minimibeställningen i ditt land eftersom den varierar i varje land.

 4. Köp på en söndag för att få SHEIN gratis frakt

  Under söndagar och under överhoppade tider som vanligtvis är överraskande kommer SHEIN att ge gratis frakt till alla människor som gör en beställning i sin APP.

  När gratis frakt är aktiv i SHEIN, kommer en nedräkningsräknare att visas på hemsidan som anger återstående tid för att kunna göra detta köp med frakt till 0 kostnad, mycket uppmärksam!

 5. Gratis frakt för nya SHEIN-kunder

  SHEIN kan ibland erbjuda gratis frakt för nya kunder. Du kan veta om erbjudandet är aktivt om du ser ett meddelande på startsidan för att kvalificera dig för en första beställning utan fraktkostnader.

 6. Använd SHEIN-spel för att få gratis frakt

  Inom SHEIN har du olika spel som roulette som gör att du enkelt kan få gratiskuponger.

  Spela de här spelen dagligen för att få fler chanser att få dessa kuponger.

 7. Anslut till Lives för att få gratis frakt på SHEIN

  SHEIN sänder via APP live på onsdag eftermiddagar / nätter beroende på vilket land du befinner dig i för att visa sina nya trender.

  Under dessa direkta erbjudanden erbjuder kuponger med gratis frakt för beställningar med ett lägsta pris under 29 euro.

  Anslut därför direkt till dessa för att få gratis frakt lättare. Och använd den två timmar senare eftersom den här kupongen går ut snabbt.

Har du redan valt hur du får din gratis SHEIN-frakt? Tja, jag uppmanar dig också att fortsätta läsa alla artiklar på den här bloggen relaterade till SHEIN som hjälper dig att spara mer när du köper kläder och får ett riktigt billigt köp.