+3 manieren om te doen boosten producten op Vinted GRATIS op om meer te verkopen [2022]

Wilt u dat uw Vinted-advertenties opnieuw worden bekeken door platformgebruikers en weet u niet hoe u dit moet doen? In dit artikel analyseer ik alle mogelijkheden die er zijn om de weergave van uw advertenties te verbeteren.

Auteur van het artikel: Olalla Mellado Editor en manager van trending digitale content.
gratis boosten vinted

Verkopen op Vinted is een taak die kan worden gelijkgesteld met het hebben van een bedrijf. Als we niet verkopen, zijn we niet erg blij en moeten we nadenken over welke methoden we kunnen gebruiken om binnen het platform te verkopen met de advertenties die we al hebben.

Hoewel wat ik je in dit artikel ga vertellen iets is dat steeds wijder wordt over hoe je boosten producten gratis op Vinted kunt markeren, is het belangrijk om rekening te houden met de ordelijke stappen om ze elke keer te herhalen en uw verkoop te beëindigen.

Waarom boosten producten gratis op Vinted zetten

De noodzaak om een ​​product op Vinted onder de aandacht te brengen, is steeds meer aanwezig bij elke gebruiker die het platform gebruikt om gebruikte kleding en producten op Vinted te verkopen.

Deze grote behoefte komt voort uit het feit dat wanneer we een advertentie voor een product op Vinted publiceren, die advertentie een respijtperiode heeft waarin deze wordt weergegeven op de homepage van sommige gebruikers op de eerste pagina met categorieën en subcategorieën. Vinted, en daarom krijgen we meer views en likes.

Daarom kan in deze periode de advertentie door meer mensen bekeken worden en hebben we meer kans dat ze hem bij ons kopen. Na deze tijd van ongeveer een dag zullen we niet meer zoveel views en likes hebben als toen we voor het eerst publiceerden, dit betekent dat we meer moeite zullen moeten doen om het product vaker zichtbaar te maken voor gebruikers.

Daarom ben je zeker geïnteresseerd in het onder de aandacht brengen van je producten op Vinted Free om zo lang mogelijk de tijd te verlengen dat de advertentie wordt weergegeven op meer zichtbare plaatsen binnen de Vinted-website, zoals de startpagina en op de eerste pagina van Vinted-categorieën, in subcategorieën en wanneer de gebruiker de zoekmachine gebruikt.

Alternatief om boosten producten op Vinted Free onder de aandacht te brengen

Voordat ik u vertel over de manieren om boosten producten op Vinted Free onder de aandacht te brengen, wil ik dat u weet dat de normaalste zaak is dat we onze advertentie gewoonlijk promoten door te betalen om meer mensen te bereiken.

Als er bij het publiceren van uw advertentie op Vinted een dag voorbijgaat, u promoot het, de actie verstrijkt (ik raad altijd aan om de goedkoopste advertentie per eenheid te doen) en u ziet dat het niet verkoopt, dan is het tijd om probeer boosten je producten op Vinted Free want het is waarschijnlijk geen product dat veel kans maakt om verkocht te worden.

Als je je product onder de aandacht brengt door te betalen op Vinted, raad ik je aan er zeker van te zijn dat de foto's, beschrijving en prijs correct zijn en dat het een product is dat verkocht kan worden. Ook geen promoties in weekenden of vakantieperiodes waar mensen meer op straat zijn dan naar Vinted te kijken en je je betaalde dagen met nauwelijks activiteit doorbrengt.

Hoe boosten producten onder de aandacht te brengen op Vinted Free

Om boosten producten op Vinted Free onder de aandacht te brengen heeft u meer vind-ik-leuks en meer weergaven nodig om door Vinted te worden beschouwd als een winstgevende advertentie die aan meer mensen moet worden getoond zodat ze koop het. Maar we moeten ook verschillende mijlpalen bereiken met uw Vinted-advertentie, die in volgorde worden genoemd:

 1. Duw op de eerste publicatie: zodat uw product, wanneer het wordt gepubliceerd, meer tijd op de startpagina doorbrengt en aan meer mensen wordt getoond, moeten uw foto's opvallend zijn, spelen met contrast en helderheid van de afbeelding, maar niet te veel, zodat Vinted je niet detecteert alsof het een catalogusfoto is en deze verwijdert.

  Het werkt ook om streetstyle te doen en je kleding te combineren met kleurrijke standaardachtergronden, kleuren die mensen oproepen om ernaar te kijken. Maar als in het geval dat alle advertenties die u voor de categorie ziet erg helder zijn of van bepaalde kleuren zijn, probeer dan altijd het tegenovergestelde te doen om op te vallen in de galerij.

  Als deze tactiek werkt, zul je bezoeken en vind-ik-leuks krijgen, dus wacht 1 tot 3 dagen om het succes van je advertentie in je statistieken te zien. Als er niet aan wordt voldaan, kunt u naar de volgende stap gaan.

 2. Verlaag de prijs van de advertentie: als u de prijs van uw advertentie wijzigt, worden gebruikers op de hoogte gebracht van de prijsdaling van uw product, zodat u ze onder de aandacht brengt zodat ze kijken weer naar je product.

  Als dit niet werkt, is het tijd om door te gaan naar de volgende stap om boosten producten gratis op Vinted te tonen.

 3. Like-likes uitwisselen: het is niet volledig getest of je door meer likes op je Vinted-advertentie te krijgen meer verkoopt. Ik ben van mening dat de likes er niet toe doen, zo niet dan de bezoeken. Daarom kun je likes op je kleding uitwisselen met andere mensen en op deze manier weet je dat ze je hebben bezocht en kun je likes retourneren. Op deze manier wordt uw advertentie nieuw leven ingeblazen omdat er mensen in geïnteresseerd zijn en zal deze stijgen in de ranglijst.

  Er zijn groepen op Facebook waar mensen WhatsApp-groepen maken om likes uit te wisselen. Ik raad je aan daar naar deze groepen te zoeken. Er worden echter ook likes uitgewisseld op de Vinted-forums.

 4. De advertentie opnieuw uploaden: als je je product opnieuw uploadt, behandelt Vinted het als nieuw en krijg je opnieuw een respijtperiode waarin gebruikers het opnieuw zullen zien. Onthoud altijd dat u de oude advertentie moet verwijderen.

  In dit geval kun je het op dezelfde manier uploaden, hoewel het wordt aanbevolen om andere verschillende foto's te gebruiken, zodat de foto's niet als kopie worden gedetecteerd en het artikel wordt verwijderd. Tegelijkertijd kunt u andere kledingstukken in de batch toevoegen om gebruikers aan te moedigen tot 2 x 1 als ze het product bij u kopen.

Als je nog steeds meer wilt weten over Vinted, raad ik je aan om door te gaan met het lezen van alles wat ik met je deel op de blog, wat erg interessant is en je zeker zal aanmoedigen om te blijven verkopen op Vinted.