Hoe sneller verkopen op VINTED? 31 verborgen trucs!

Versnel uw verkoop en verkoop meer op Vinted. Dit zijn de meest effectieve tips voor verkopen op Vinted die niemand je vertelt over Vinted! Online geld verdienen met de verkoop van je tweedehands kleding is mogelijk!

Auteur van het artikel: Olalla Mellado Editor en manager van trending digitale content.
hoe te verkopen op vinted

Vinted is het perfecte platform als je je kleding als tweedehands op het internet wilt verkopen, want ze nemen geen commissie van je verkoop, en je kunt ook in andere landen verkopen zoals Frankrijk of België. De verzendkosten worden door je klanten betaald!

Als je ook wilt weten hoe Vinted werkt om te verkopen heb ik deze gids geschreven met tricks om te verkopen op Vinted omdat in specifieke en eindige periodes velen van ons Vinted verkopers een daling in de verkoop hebben, en het is tijd om opnieuw te analyseren wat er in onze kasten gebeurt.

Archiconocida door zijn advertenties, onlangs Vinted steeg naar de top van de ranglijst van de meest gebruikte mode-verkoop toepassingen, het kopen van de beroemde Chicfy en Pequefy platform, die tot de groei van Vinted waren de beste in de sector.

Natuurlijk kunt u ook toegang krijgen via het Vinted-web dat het gebruik van dit platform op de computer zal vergemakkelijken.

Het heeft niets te benijden van Wallapop voor zijn hoge specialisatie in mode, aangezien iedereen in Vinted weet dat ze mode gaan verkopen en kopen wanneer ze het web opgaan, in tegenstelling tot de veralgemening van Wallapop.

Ik wil er echter op wijzen dat, hoewel het platform uitsluitend gericht is op de verkoop van tweedehandsgoederen, sommige merken en wederverkopers die op Internet beginnen, dit platform ook gebruiken om vertrouwen te wekken, hoewel Vinted oorspronkelijk niet voor dit soort verkoop is opgericht. Het resultaat van de verkoop op deze website is volledig waarheidsgetrouw.

LDe verdiensten op deze platforms kunnen variëren. De kopers investeren echter gewoonlijk niet meer dan 20 euro in hun aankopen, en vanaf deze prijzen doen zij hun aankopen bij voorkeur in winkels uit de eerste hand. Dit betekent dat zelfs als je de eerste hand doorverkoopt, je prijzen nooit boven dit bedrag kunnen uitkomen.

In dit artikel zal ik je de tips en trucs geven om snel te verkopen op Vinted.

Tips voor verkopen op Vinted

Niet alles is zo eenvoudig als het lijkt. En na een tijdje met behulp van op het platform kunt u beginnen te weten hoe om meer te verkopen op Vinted, en welke dingen niet te doen om uw verkoop te blokkeren, laten we gaan met deze trucs op hoe te verkopen op Vinted veel professioneler!

 • Gebruik tags

  Deze tip is uitzonderlijk. Wanneer je ziet dat je verkoop daalt en andere gebruikers nee zeggen, dan ken je deze truc. Veel klanten gebruiken de zoekmachine om het artikel te vinden waarnaar zij op zoek zijn, bijvoorbeeld "plooirok". Maar Vertelde categorieën zijn generalistisch, de zoekmachine resultaten zullen worden geleid door de woorden in uw product beschrijving. Om de zoekmachine aanwijzingen te geven, worden tags gebruikt. Neem in je beschrijving woorden op die gerelateerd zijn aan je item zoals: #rok #flatter #midi, bijvoorbeeld, dit zal je hoger doen opklimmen in de resultaten in vergelijking met andere producten. Maak het gemakkelijk voor de zoekmachine.

 • Wees voorzichtig met de taal van uw beschrijvingen

  Een andere truc om op Vinted te verkopen is om de taal van uw productbeschrijvingen te verzorgen. Frankrijk is het land dat het meest koopt op Vinted. Door zijn cultuur is het Spaanse publiek niet zo gewend om tweedehands aankopen te doen. Daarom kunt u in uw beschrijving uw beschrijving in het Frans opnemen met behulp van de vertaler, op deze manier zullen Franse klanten bij zoekopdrachten uw artikelen vinden, en u zult uw aantal verkopen verhogen.

 • Blijf verbonden

  Een ander advies voor verkopen op vinted is om minstens één dag in te loggen op de mobiele app of website van Vinted. Dit komt door wat er in de Vinted community is verspreid dat verkopers die lange tijd niet inloggen niet tot een goede verkoop komen, wat kopers onzekerheid geeft en zij voor andere garderobes kiezen.

 • Verbeter de foto's van uw advertentie

  Het lijkt een erg afgezaagd en onbelangrijk voorbeeld. Maar meestal als uw foto's niet goed zijn zullen gebruikers uw producten passeren in de lijst wanneer ze hun zoekopdrachten doen, omdat het niet zal opvallen aan de muur. Bovendien zullen zij u veel vragen stellen over de onderdelen van het artikel die niet op de foto te zien zijn.

  Ik heb zelf geprobeerd te ontcijferen of een zwarte jas manchetten had of niet omdat de foto zonder belichting was genomen en de manchet totaal onopgemerkt bleef.

  Dus, maak foto's van het kledingstuk met licht, met een camera van gemiddelde kwaliteit om geen definitie te verliezen. Neem foto's van de voorkant, profiel en achterkant, ook wat detailfoto's. Vermijd het gebruik van de cameraflitser om reflecties te vermijden.

 • Pas op voor gebruikersvragen

  Je bespaart veel tijd door zorgvuldig om te gaan met vragen van klanten. Met vallen en opstaan is gebleken dat klanten die veel vragen stellen, gewoon te lui zijn en meestal niet kopen. Sommige vragen kunnen volkomen redelijk zijn, zoals vragen over kledingmaten, stof of kleur. Andere klanten zullen om meer foto's vragen als de foto's die u van het kledingstuk hebt geüpload er niet goed uitzien. Als er echter voortdurend vragen worden gesteld, ongeveer vijf of meer, kan dat betekenen dat de gebruiker te veel aarzelt bij zijn koopbeslissing en dat hij daarom waarschijnlijk niet bij ons zal kopen.

  Anderzijds raden de verkopersgemeenschap op Vinted ons aan voorzichtig te zijn met de "klanten" die om meer of expliciete foto's vragen, want het kunnen mannelijke gebruikers zijn die niets komen kopen.

 • Zorg voor je aanwezigheid

  Een professionele en goed verzorgde profielfoto van jezelf, samen met een gedetailleerde, vriendelijke en aardige beschrijving van jezelf. Naast een zorgzame klantenservice via berichten, en een delicate en mooie verpakking van de producten, zullen extra punten voor klanten om je te vertrouwen, laat je goede recensies en ook helpen om op te vallen op Vinted als een verkoper.

 • Verkoop niet-verboden items

  Om uw tijd niet te verspillen met het uploaden van producten die later door Vinted worden verwijderd, stel ik voor om alleen dat te verkopen wat niet verboden is.

  Wat kun je NIET verkopen op Vinted?

  U kunt niet verkopen op Vinted namaak of imitaties, medicijnen of contactlenzen of vloeistof, productmonsters, korsetten, schoonheidsproducten zoals ooglijn, masker, lippenstift, vochtinbrengende crèmes, oogschaduw of blusher, ondergoed, piercings voor intieme gebieden. Alles wat geen kleding is: mobieltjes, camera's, boeken, enz.

  Wat KAN je verkopen op Vinted?

  Je kunt alles verkopen en alleen dat wat kleding is. U kunt gebruikte schoenen, t-shirts, truien, truien, broeken, jurken, schoenen, sweatshirts, vesten, sjaals, mutsen en andere kledingstukken verkopen die behalve intiem kunnen worden aangetrokken.

  Dan, wanneer iemand uw product leuk vindt, kunt u hem een aanbieding doen, en het aanbieden voor 5,99 € of 6,99, zoals u het wenst. De klant zal geprezen worden door uw aanbod en zal eerder bereid zijn het te kopen omdat hij zal denken dat voor die prijs iemand anders het uit handen kan nemen.

 • Open een profiel op instagram

  Een andere tip die deel uitmaakt van deze lijst met trucs om op Vinted te verkopen is het openen van je Instagram-profiel. Instagram is het sociale netwerk bij uitstek voor modebedrijven om de meeste klanten te trekken. Open een profiel met de naam van je vinted account en met de link naar je vinted in de bio en begin met posten wat je verkoopt met de hashtags #fashion #cheap #buy #lookoftheday #segundamano #vinted en hetzelfde in het Frans aangezien we Franse klanten hebben.

  Start met het volgen van gebruikers die deze hashtags plaatsen om jezelf bekend te maken en geef likes aan hun posts.

  Als backup kan je ook een facebook profiel openen met je naam en link naar je vinted shop en gebruikers toevoegen die posts van bekende modewinkels leuk vinden: zara, h&m, c&a, primark,... publiceer dan je kleding in dit profiel. Probeer een gesprek aan te knopen met deze gebruikers om vertrouwen te wekken.

 • Leer hoe je volgers krijgt op Vinted

  Het hebben van volgers op uw Vinted-profiel is een teken voor uw toekomstige kopers dat u een betrouwbare verkoper bent en daarom zult u meer verkopen op Vinted.

  Daarom wil ik uitleggen hoe je volgers op Vinted kunt krijgen.

  Uw volgers moeten altijd mensen zijn die al geregistreerd zijn op Vinted. Ze volgen je meestal vanzelf wanneer je je garderobe of product promoot, en dat is wanneer andere Vinted-verkopers je op de hoofdmuur zien.

  Dus promotie van je garderobe of producten is één manier om volgers op Vinted te krijgen.

  Een andere manier is om andere accounts te gaan volgen, en te hopen dat je die volgers weer terugkrijgt. Deze manier om volgers te krijgen is heel gebruikelijk, zoals dat ook op de meeste andere sociale netwerken gebeurt.

  Tome van uw foto's zijn ook een essentiële sleutel tot uw aanhang. En is dat mode visueel wordt verkocht, en in het algemeen worden we aangetrokken door mooie foto's die ons uitstralen dat we een geweldig kledingstuk voor een lage prijs kunnen kopen. Maak daarom mooie foto's met je kleren aan. Dit betekent dat een goed verzorgde huid, een glimlach en een mooie pose met een goede belichting die mode oproept, gebruikers zal aantrekken om je te volgen.

  Ten slotte zullen gebruikers die je aantrekt van sociale netwerken en die je kleding mooi vinden, zich kunnen registreren op Vinted en je gaan volgen. Blijf deze relaties dus koesteren op sociale media.

 • Bied een korting aan

  Dit is de belangrijkste tip binnen de trucs om te verkopen in Vinted. Voeg in uw pakket een papieren kaart of karton (zo eenvoudig als het afdrukken van Microsoft Word) een vel, kan een half vel of kleiner zijn waar u de volgende boodschap (in de taal die bij u past) zet:

  LOGOTYPE OR IMAGE (YOUR INDENTITY SIGN)
  Hartelijk dank voor uw aankoop!
  Ik wil u 15% korting geven op uw volgende aankoop in mijn winkel. Open gewoon een privégesprek met mij en vraag me u de korting te geven.
  UW VINTED ACCOUNT URL (OM U TE BEZOEKEN)

 • Nodig ze uit om je te volgen op Instagram

  Ze zien je producten niet alleen op Vinted, maar ook op Instagram. Ik raad aan om met een kaartje in het pakket je Instagram profiel url toe te voegen en ze uit te nodigen om je te volgen. Niet al uw kopers zullen u volgen, maar de volgelingen die u krijgt, zijn welkom. Volg hen terug en begin dagelijks hun posts te liken en commentaar te geven terwijl je je artikels uploadt, dit zal hen steeds herinneren aan je bestaan.

 • Aue prijzen per seizoen

  De verschillende kledingstukken die u in uw kast Vinted te koop kunt aanbieden, komen meestal overeen met een bepaald seizoen en zullen in trek zijn bij de gebruikers. Als er meer vraag is, kunnen we een prijsverhoging doorvoeren. U verdient dus meer geld door de prijs van deze kledingstukken met een paar euro te verhogen zonder de oorspronkelijke prijs te bereiken en dat is altijd eerlijk.

 • Promoot alleen potentiële producten

  Promotie van producten of uw garderobe is verplicht om meer klanten te bereiken, want Vinted plaatst ons op de hoofdmuur en in suggesties. Maar het promoten van om het even welk kledingstuk is niet optimaal als u geen geld wilt verliezen. Bespaar geld door alleen die artikelen te promoten die overeenkomen met het seizoen of die erg in de mode zijn.

 • Zorg goed voor uw koopwaar

  Ik raad u aan alle kleding die u gaat verkopen in een kartonnen doos te bewaren, goed opgevouwen en met een luchtverfrisser. Zoals bijvoorbeeld de luchtverfrisser voor kleren van talk van Mercadona, want het is goedkoop en laat een zeer sterke geur van schoon achter.

  Het ideale is dat u geen gebruik maakt van de kleren die u in uw kast heeft hangen, want met het gebruik zullen ze verslechteren en niet meer overeenkomen met de beschrijving die u aan het begin gaf.

 • Upload zoveel mogelijk producten

  Hoe meer producten je uploadt naar je profiel, hoe makkelijker het voor gebruikers wordt om iets te kopen omdat ze dan een keuze hebben. Zelfs als ze een kledingstuk van u hebben gezien dat hen in de galerie niet overtuigt, als ze in uw kast belanden en u meer artikelen hebt, kunt u de toekomstige verkoop stimuleren.

 • Geef de maten van uw kledingstukken

  De maten van uw kledingstukken zijn belangrijk om aan te geven, zodat de klant zich kan laten opmeten en weet of het overeenkomt met de maten van het kledingstuk en of het goed zal zitten. Ik adviseer u om naast de productfoto's ook schema's met de maten van het kledingstuk te uploaden.

 • Verhoog de prijzen van wat het meest verkoopt op Vinted

  En is dat je kleding en kleding en nog eens kleding en nog eens kleding uploadt naar je kast en je kunt dag en nacht kleding blijven uploaden maar dan koop je sommige en andere niet, en dat weten wij allemaal die in Vinted verkopen ...

  Dus in deze lijst van trucs om te verkopen in Vinted wil ik met u delen wat ik meerdere malen heb verkocht, niet slechts één keer, niet twee, niet drie, misschien zelfs vier, omdat ik het herhaaldelijk in de kast had staan. Op die manier kun je bij verkoop op Vinted meer geld vragen voor deze artikelen dan voor andere.

  Ik geef u in deze lijst ook de kleuren die het meest verkocht worden, hoewel we ze in werkelijkheid kunnen samenvatten in de kleuren die het meest basaal zijn omdat ze beter te combineren zijn, maar laten we eens kijken!

  Winterkleren
  Enkellaarsjes met bijna geen hak: zwart en bruin
  Grijze en zwarte truien
  Beige, grijze en zwarte trenchcoats
  Parka jassen met bont binnenin, neutrale kleuren.

  Kledingstukken voor het tussenseizoen
  Blazers: wit, zwart, blauw en bruin
  Overhemden met lange mouwen: blauw, neutrale kleuren, traditionele snit.
  Zwarte plooirokken.
  Overalls met lange mouwen in denim-stijl.
  Mocassin schoenen/schoenen met bruine veters en traditionele witte sneakers.
  Rompertjes met lange mouwen en laag uitgesneden rompertjes.
  Laag uitgesneden rompertjes met lange mouwen die een goed figuur slaan.

  Zomerkleding
  Denim shorts
  Golvende jurken met ruches
  Jumpsuits shorts

  Accessoires
  Horloges en tassen: elegant, gekleed, neutrale kleuren.

 • Prijzen aanpassen

  Het gaat om de prijzen. Gebruikers zullen uw producten filteren op prijs. Elke klant heeft een eigen portemonnee en eigen voorkeuren. De beste manier om de prijs te krijgen die u voor uw kledingstuk wilt, is een winst vast te stellen die u wilt krijgen en daar 4 bij op te tellen. Bijvoorbeeld, u wilt met een trui 6 euro verdienen, en u telt er 4 bij op, dan krijgt u een eindprijs van 10 euro, die u eindigend in decimalen als 9,99 euro zet omdat uw klant dan de perceptie heeft minder te betalen.

 • Verlaag de prijzen van wat minder verkoopt in Vinted

  Na gezien te hebben wat het meest verkoopt in Vinted, moeten we die kledingstukken benoemen die we dagen, weken, jaren, ... in onze kast kunnen hebben en we hebben niet zoveel geluk om ze te verkopen.

  En is dat net als in echte modezaken, niet alle kledingstukken succesvol zijn om te verkopen, we kunnen ze leuk vinden op het moment dat we ze kopen, maar zijn niet naar de smaak van andere mensen.

  Of het zijn zeer tijdelijke of specifieke kledingstukken en het is moeilijk dat het de moeite waard is voor een andere persoon of geen gelegenheid zal hebben om het te dragen.

  Soms worden deze kledingstukken echter niet verkocht omdat u geen details hebt gegeven in de beschrijving of omdat de foto's niet goed gelukt zijn en er erg donker uitzien

  Dit zijn een paar van de moeilijkste items om op Vinted te verkopen:


  Lange broek (loszittende broeken zijn bestsellers)
  Schoenen met zeer hoge hakken of stiletto's
  Erg lange kleren
  Zeer grote maten van kleren of schoenen
  Zeer glanzende feestkleding
  Bruidsjurken of pakken

  Als je kleding hebt die je moeilijk te verkopen vindt en je wilt er vanaf, wat ik je aanraad om te doen met de kleding die je moeilijk te verkopen vindt, is de prijs te verlagen of naar andere winkels te gaan waar ze kleding opkopen en voor je verkopen.

 • Uw producten opnieuw indienen

  Een andere truc om meer te verkopen op Vinted is om uw product opnieuw te uploaden. Dat wil zeggen, als er een paar dagen voorbij gaan en de promoties verkopen dat product niet, dan kunt u het periodiek opnieuw uploaden zodat andere gebruikers het in het hoofdpaneel kunnen zien. Een manier om te promoten zonder te betalen, hoewel wat omslachtig.

 • Respecteer de beste tijd om te publiceren op Vinted

  Zoals in sociale netwerken, zijn er uren waarin als we publiceren onze artikelen zal ons een hogere opbrengst, dat wil zeggen we zullen meer likes te krijgen, en een aantal aankoop.

  Overdag zijn de beste tijden om te publiceren tussen 10 en 13 uur. Daartussen krijgen mensen 100% van de dag, en 13 is wanneer mensen beginnen eten te maken, kinderen en anderen op te halen.

 • Respecteer de periodes voor promoties

  Normaal gesproken zijn de centrale weken van de maand die waarin minder wordt verkocht, omdat mensen meestal de laatste week of de eerste week van de maand aanrekenen, waarbij de laatste week van de maand en de eerste van de volgende maand de twee weken zijn waarin meer wordt verkocht. We moeten er ook rekening mee houden dat de weekends van de zomermaanden, waarin de mensen gewoonlijk van de zomer genieten, complexer zijn om te verkopen.

  Dus als u producten in deze range promoot zult u meer rendement hebben op uw investering en meer verkopen op Vinted. Ik hoop dat deze trucs om te slagen in Vinted je helpen.

  Aan de andere kant zijn de beste dagen om te verkopen dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Hier heb ik geen waarom, maar het zijn de dagen waarop ik de meeste beweging krijg ge likes en aankopen die ik heb gekregen sinds ik begon te verkopen in juli 2019.

 • Draag de kleren

  Een andere truc om meer te verkopen op Vinted is dat je de kleren draagt. Het is voor potentiële klanten gemakkelijker om zich voor te stellen hoe het kledingstuk eruit zal zien als de foto's die u uploadt door een persoon worden gedragen. U kunt foto's van uzelf maken of een vriend overhalen om in één keer foto's te maken van al uw kledingstukken.

  Als u ervoor kiest om de foto's zelf met de kleren te maken, kunt u een selfie stick gebruiken om de telefoon vast te houden. In mijn geval had ik een reflexcamera voordat Vinted naar Spanje kwam, dus gebruik ik die op een statief met een afstandsbediening waarmee ik de camera fotografeer. Ik gebruik ook twee spots van Aliexpress die me allebei 30 euro kosten in een aanbieding, en een achtergrondstructuur voor fotografie ook van Aliexpress, heel licht en een rol wit plastic tafelkleed van twee meter dat ik kocht in de Chinese winkel vlak bij mijn huis.

 • Promoot uw producten

  Opvallen bij Vinted is eenvoudig. Bovendien geeft het ons meer kansen om te verkopen als een andere truc om te verkopen op Vinted.

  Om de verkoop van uw artikelen te versnellen is er de mogelijkheid om uw artikelen te promoten. Deze promotie kan individueel worden gedaan op elk product in de "Highlight" optie, voor 3 dagen of voor 7 dagen. Je kunt ook de hele garderobe een week lang in de kijker zetten. Dit betekent dat u een regel in de resultaten van gebruikers tussen hun zoekopdrachten zult bezetten.

  Ik raad je aan om een product drie dagen lang te promoten en met goede foto's. Een paar dagen later herhaalt u de actie met een ander voorwerp.

 • Foto's correct bewerken

  Ja! Er is een correcte manier om de foto's toe te voegen en dat is omdat Vinted vaak de artikels verwijdert omdat zijn mechanisme detecteert dat deze het auteursrecht schenden en er in feite op wijst dat wij de foto's van andere sites hebben gehaald. Dus als je foto's goed zijn, gemaakt met een spiegelreflexcamera of een professionele mobiele telefoon, raad ik je aan de foto's te bewerken zonder hoge contrasten.

 • Verkrijg producten om te verkopen

  Als je zin hebt gekregen om te verkopen en je hebt geen kleding meer over, dan kun je kleding van familieleden in handen krijgen. Er zijn veel mensen die geen tijd hebben om te verkopen en die kleren hebben die uw kast in beslag nemen en u niet laten bestellen zoals zij dat zouden willen. Vraag het aan vrienden, buren, je moeder, je partner, je zwager of schoonzus, iedereen!

 • Schrijf reviews van je eigen kleding op je blog

  Facebook heeft veel interessante groepen voor bloggers en vooral modebloggers. Maak van de gelegenheid gebruik om in uw eigen blog, een recensie te schrijven waarin u uw kleding beschrijft met links naar Vinted en publiceer deze artikelen in de Facebook groepen waar u zich bij heeft aangesloten met uw Facebook gebruiker op deze manier kunt u gebruikers aantrekken om u te kopen, en zelfs als ze u niet kopen als ze uw artikelen lezen kunt u zich altijd positioneren in Google voor termen waarvoor mensen op zoek zijn om te kopen, bijvoorbeeld "Vinted jurken" (dit is een beetje meer geavanceerd, maar als u het beter heeft begrepen, zo niet dan zal ik het binnenkort uitleggen).

 • Gebruik de magische Instagram hashtag

  Prepareer je Instagram. Maak het heel mooi met je profielfoto want op Instagram wordt de hashtag #Vinted al gebruikt, en mensen gebruiken het om hun kleding te posten, gebruik ook de hashtags van #segundamano en zijn homoniemen in het Frans want we leven met Franse verkopers en kopers #secondemain. Ik raad je aan om elke dag een foto te uploaden met gebruik van deze hashtags en wat likes te geven aan de mensen die posten op die hashtag die zullen worden aangetrokken tot je profiel waar ze je link zullen vinden naar je Vinted-galerij.

 • Haal het meeste uit Pinterest door pins te delen

  Pinterest is een prachtige digitale mogelijkheid om meer mensen naar uw Vinted-profiel te trekken.

  Wanneer u een "Pin" osea een foto op het sociale netwerk van beelden Pinterest waar er meestal grote mode-gemeenschap, trekken we publiek om die foto die opvallend (het zal zijn als je je huiswerk hebt gedaan fotografische, zullen we het over hebben in een andere post) waarin we een link toevoegen aan elk van hen dat leidt hen naar dat kledingstuk in Vinted of naar onze Vinted profiel in het algemeen.

 • Youtube is fashionable

  Youtube het meest bekende sociale netwerk van video's en zoekmachine in dit formaat, kan ons ook de mogelijkheid om meer klanten te hebben.

  Het is dat je een Youtube-kanaal waar je een zeer eenvoudige taak te doen, en is dat wanneer u uw foto's van de kledingstukken te uploaden naar Vinted ook een kleine video van de kledingstukken in beweging, het dragen van hen te maken.

  Wanneer u deze video hebt opgezet met zeer eenvoudige programma's die u op het net kunt vinden, hoeft u hem alleen maar te uploaden en in de beschrijving uw Vinted-link toe te voegen. Vergeet niet in de video te zeggen dat ze je kleding op Vinted kunnen kopen en dat ze die kunnen vinden via de link in de beschrijving. Nog een bron van potentiële klanten!

 • Hanteer het Vinted-algoritme

  Weten hoe het Vinted-algoritme werkt en hoe het al dan niet kiest om je berichten aan kopers te tonen, is belangrijk.

Ik hoop dat u dit artikel nuttig vindt, en vooral dat u geen beslissingen neemt zonder het eerst te hebben geprobeerd. Vinted is geen gevaarlijk platform, net zomin als haar activiteit. In feite zijn de problemen die je kunt hebben van zeer korte duur, dus ga je gang!