Hoe te verpakken in Vinted? 5 Verpakkingsmateriaal Ideeën [GEEN BREK]

Leer hoe je Vinted stevig en stabiel kunt inpakken. Leer de materialen voor het inpakken van uw bestellingen van de app voor het verkopen van kleding en andere tweedehands artikelen waarmee u uw klanten echt blij kunt maken en waardoor ze hun aankopen zullen herhalen.

Auteur van het artikel: Olalla Mellado Editor en manager van trending digitale content.
hoe te verpakken in vinted

Heeft u uw eerste bestelling geplaatst bij Vinted en wilt u weten hoe u uw Vinted-zendingen moet verpakken zodat ze veilig op hun bestemming aankomen? Zowel in dit geval als in het geval dat u op zoek bent naar een manier van verpakken omdat u tot dusver geen oplossing hebt gevonden die aan uw smaak beantwoordt, of dat u een paar keer bent geschrokken van kapotte verpakkingen waardoor u retourzendingen van uw klanten hebt gekregen, of dat u veel uitgeeft aan de verpakking van uw bestellingen, is het tijd om aan de slag te gaan.

Vinted is de app voor de verkoop van tweedehands kleding die de laatste jaren een revolutie in de modewereld teweeg heeft gebracht door onze kleding een tweede leven te geven. Hoewel Vinted ook de verkoop van andere producten toestaat, zoals boeken of huishoudelijke producten die ook een grote steun zijn voor de zak van duizenden gebruikers die deze producten verkopen in de verschillende landen van de Europese Unie, waaronder Spanje.

In dit artikel vindt u 5 interessante ideeën van materialen die u zullen helpen. Het is echt noodzakelijk dat wanneer u uw bestellingen in Vinted maakt zuinig bent met de materialen die u gebruikt om ze te verpakken omdat in de meeste gevallen de prijzen van de produkten waaraan wij onze kleding verkopen vrij laag zijn en de prijs van het verpakkingsmateriaal plus de transportkosten voor transladarnos naar de plaats waar het punt inpakt of post om onze bestelling af te leveren naar de klant wordt gestuurd, en kan zelfs hoger zijn dan de winst die wij met de verkoop verdienen. We moeten er heel voorzichtig mee zijn.

Om na te gaan of u meer geld uitgeeft aan de verpakking dan aan de verkoop van het product, is het raadzaam te berekenen hoeveel verpakkingen van gemiddelde grootte u kunt verpakken met het materiaal dat u koopt. Voeg de prijs van de verpakking toe aan de prijs van uw product, inclusief de prijs van het afdrukken van het verzendetiket om te voorkomen dat u te veel uitgeeft.

Tips Hoe te verpakken in Vinted

Het is zeer belangrijk om goed te verpakken is Vinted, onthoud dat als u uw pakketten niet goed inpakt en het product komt gebroken of beschadigd aan Vinted zal uw verkoop annuleren en de koper compenseren met uw geld. Hieronder vindt u enkele tips die u in gedachten moet houden om de pakketten van uw zendingen in Vinted te maken:

Vergeet niet dat om te voorkomen dat een klant kan beweren aan Vinted gevraagd om hun geld terug, is het interessant dat u fotograferen elk van de stappen van de verpakking of maak een video van het proces, zodat u dit bewijs kunt leveren aan de chat met Vinted als je een slechte ervaring met de koper.

 1. Vermijd onnodige leemtes: het product mag niet los in de verpakking zitten. Het moet goed passen, zodat het niet verschuift.

 2. Gebruik geen papier: gebruik geen materialen zoals papier om het product in te pakken, aangezien het product dan zeker gebroken zal aankomen.

 3. Breekbare producten: gebruik in geval van breekbare producten noppenfolie en dozen.

 4. Zorg voor de geur: als het product met luchtverfrissers wordt geconserveerd, garanderen wij door middel van deze aroma's dat het pakket de geur behoudt wanneer het bij de klant aankomt.

 5. Recht etiket: het etiket mag nooit gerimpeld zijn, het laat een goed oppervlak over om het op te kleven.

 6. Goed verpakt: de verpakking moet goed gesloten zijn en met plakband worden dichtgeplakt.

 7. Verpak de schoenen goed: idealiter worden de schoenen in een doos verpakt, maar om gewicht te vermijden kunt u de doos weglaten en ze in plastic laten verpakken.

Hoe te verpakken in Vinted, de beste materialen

Deze 5 materialen die ik je ga tonen zijn zeer interessant. Momenteel gebruikt elke Vinted verkoper verschillende materialen om ze te verpakken. Het is dus aan u welk materiaal u kiest. Elk materiaal heeft echter zijn voor- en nadelen bij het gebruik. Vergeet niet dat het in de eerste plaats beter is een economisch materiaal te kiezen, dan een grote hoeveelheid en een hoge weerstand, en ook dat het, afhankelijk van het produkt dat u gaat verzenden, raadzamer is bepaalde materialen te gebruiken, zoals het fijnste voor resistente produkten en hardere en stevigere voor niet-resistente produkten:

 1. Zwarte film

  Het ster materiaal is zwarte film. Het is resistent, niet-transparant en wordt gebruikt in magazijnen om pallets af te dekken. Het goede van dit materiaal is dat, hoewel het duur is per verpakking, wij zeer weinig materiaal gebruiken en dat één enkele rol kan dienen om ongeveer 500 bestellingen te verpakken. Vergeet niet om het niet rechtstreeks op het kledingstuk aan te brengen, aangezien het van plastic is en de kleding niet laat ademen. Bedek de kleren eerst met een zak of papier. U kunt deze film kopen op Amazon of in uw vertrouwde Chinees.

 2. Kartonnen dozen

  Kartonnen dozen kopen is niet kosteneffectief. Ze zijn duur. Een kartonnen doos kost u al gauw anderhalve euro of meer. Gebruik gerecycleerde dozen van andere producten of dozen die bij uw schoenen geleverd worden. Bedenk echter dat kartonnen dozen het gewicht van het product doen toenemen, zodat in veel gevallen meer noppenfolie wordt gebruikt dan dozen, en bovendien goedkoper zijn.

 3. Bellenpapier

  Noppenfolie is een goede bondgenoot. Voor breekbare producten die we in Vinted verpakken is het ideaal. Omwikkel glazen en kopjes met dit materiaal. In het geval van kleren of schoenen is dat niet zo nodig, omdat die bij een klap niet zouden breken. Noppenfolie is zuinig in verhouding tot de hoeveelheid materiaal die het bevat.

 4. Plakband

  De plakband is nodig om elk soort product dat we in Vinted gaan verzenden te verpakken. Het is perfect voor het sluiten van dozen of het sluiten van met folie verzegelde pakketten. Er wordt doorzichtig plakband gebruikt, zodat de sporen op de verpakking niet zichtbaar zijn. Het is een materiaal dat ervoor zorgt dat het product niet losraakt en bestand is tegen schokken.

 5. Zwarte plastic zakken

  In tegenstelling tot de typische plastic leveringszakken met een prijs van ongeveer een euro per zak zijn de grote zwarte plastic vuilniszakken. Hun kleur is eleganter dan de typische grijze vuilniszakken. Door ze op maat van het product te snijden, kunnen we elk kledingstuk op een beschermde manier verpakken. Je kunt ze zelfs vastzetten met folie erop.

 6. Hoe plak je een Vinted etiket

  Als het pakket met Mondial Relay (Punto Pack) wordt verzonden, moet u het Vinted-etiket op de bestelling plakken dat u in het gesprek met de klant die bij u heeft gekocht hebt gekregen en dat in uw e-mail inbox aankomt. Voor het plakken van het Vinted etiket heeft u twee mogelijkheden, ofwel koopt u een vel stickerpapier en drukt u het thuis af en plakt u het (papier met plastic-effect) op de verpakking, ofwel drukt u het etiket af op een vel papier en plakt u het met hetzelfde plakband als waarmee u de verpakking heeft gesloten.

Vond u deze verpakkingsmaterialen nuttig? Onthoud dat hoe meer materialen u kunt gebruiken om uw bestellingen bij Vinted te verpakken, hoe beter. U bespaart niet alleen geld, maar u recycleert ook.

Doorgaan met het lezen van de artikelen van deze blog waar vindt u meer interessante berichten over ditzelfde onderwerp van het maken van geld en de tweede hand. Alles wat je nodig hebt om te slagen staat in deze blog.