HUR blir man kand på Tik Tok? 15 fantastiska knep!

Vill du bli känd på Tik Tok? Gör dig redo att bli en cool TIK TOKER. Bli känd med bara några steg som ingen märker men som framgångsrika människor redan gör.

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.
hur blir man kand pa tiktok

Vill du bli känd på Tik Tok? Tik Tok sociala nätverk är i brand. Fler och fler användare använder det och det är en mycket bra möjlighet eftersom det sociala nätverket är i sin linda och du kan öppna ett gap och börja bli känd som många påverkare gjorde i början av andra sociala nätverk.

Vad är Tik Tok?

Tik Tok är en internationell mobilapplikation vars syfte är att vara ett visuellt socialt nätverk vars stil bygger på berättelserna som vi redan känner från Instagram, Facebook eller WhatsApp. Plattformen ökar varje dag för användare och är redan ledande i Asien, USA och andra delar av världen.

Vad är en Tik Toker?

Som vi känner till begreppet instagramer eller bloggare är en Tik Toker en person som är dedikerad till den här visuella plattformen som Tik Tok och laddar upp innehåll regelbundet (mellan två och tre videor i veckan).

Hur fungerar Tik Tok och hur man blir känd?

Användningen av Tik Tok är enkel. Du måste bara registrera dig, sätta en profilbild och börja ladda upp videor. Varje användare har en profil där videorna som varje användare laddar upp visas i form av ett rutnät. Tik Tok-appen låter användare skapa videor där du kan lägga till musik och effekter på minst 3 sekunder och högst en minut.

Den berömda Tik Tok

På grund av framgången med Tik Tok finns det redan kändisar i den här appen som kännetecknas av antalet användare som följer dem och den interaktion de har med deras innehåll.

Du kan ta ett exempel på några av de mest berömda Tik Toks i Spanien för att veta hur man får följare på Tik Tok. Några av de mest kända tik tokers är:

@twinmelody, @juliamenugarcial, @Lolaloliitaaa, @skyandtami, @benjikrol, @martinadant, @jeyjeygardi, @martineztwins, @monismurf, @its.bellido

Tik Tok-pengar Hur tjänar jag pengar med Tik Tok?

Du undrar säkert, kan du tjäna pengar med Tiktok? Jag ska förklara hur man gör det på ett enkelt sätt.

Det bästa med detta sociala nätverk är att det tillåter oss att tjäna pengar jämfört med andra som Instagram, där du idag inte kan tjäna pengar med innehållet vi laddar upp, även om det redan är prat om det kommer att lanseras i framtiden för att göra detta möjligt och inte lämna innehållsskapare utan något incitament för deras ansträngningar.

För att få Tik Tok att betala oss behöver vi bara nå 1500 följare och ringa direkt där dina minuter kommer att konverteras till mynt som kan bytas mot pengar. I Tik Tok kan du tjäna några extra euro per månad och få honom att betala dig via Paypal.

För att få mer information om hur du tjänar pengar i Tik Tok, uppmanar jag dig att läsa den här mest utökade artikeln som jag har skrivit om den.

Om du vill veta hur man blir känd på Tik Tok och framför allt hur man får följare på Tik Tok och hur man får gillar är du på rätt plats , detta är inte en artikel plus.

Hur blir man känd på Tik tok? Stegen

Det här är de 9 knep som du måste göra om du vill bli känd på Tik Tok:

 • Tänk inte

  Det verkar lite konstigt råd. Men om du vill bli känd på Tik Tok och du behöver veta hur man får följare på Tik Tok behöver du inte tänka .

  Du måste investera tid i att ge många gillanden och kommentarer mycket. Gilla och kommentera och sluta inte. Följ människor ständigt för att få dem att följa dig tillbaka och fortsätta.

  Du kan använda FreeTiktok för att få 50 gratis fans samtidigt på ditt Tik Tok-konto. Vad tycker du? Du måste bara komma åt deras webbplats på din mobil och lägga till ditt användarnamn för att få dem.

  När du har följt användare som har returnerat din följer kan du följa upp dem för att få följare på Tik Tok .

 • Dela innehåll

  Ju mer innehåll du delar desto bättre och roligare desto bättre. Ta inte för lång tid att skapa dem, det måste vara en maskin som blandar interaktion med människor och laddar upp innehåll. Försök också prata om vad som är moderiktigt då.

 • Snälla

  Att bli berömd på Tik Tok har några fina konsekvenser. Var trevlig eller sympatisk, svara på allt. Du måste gilla dem så att de följer dig och du kan nå de 1500 följare du behöver för att börja tjäna pengar med Tik Tok. Att visa dig snygg / vacker är också en extra, användare vinner också i sikte, så var inte blyg.

 • Empati

  Dela en reflektion då och då som gör att människor får kontakt med dig. Om du har några problem, dela dem så att du kan notera dina svagheter så att fler människor kommer att identifiera sig med dig och sätta dig i en uppskattningsposition. Du kommer närmare att vara känd på Tik Tok!

 • Följ trenderna

  Det bästa du kan göra om du gillar typen av videor på Tik Tok och dess utmaningar är att göra dem alla för att följa trenden för innehållet som skapas i detta nätverk. På det här sättet kommer du att ansluta allmänheten eftersom du kommer att vara en del av besättningen.

 • Fortsätt och sluta följa

  Jag har hittat det här tricket för att få gratis följare på Tik Tok på nätet: det handlar om att komma åt profilen för Tik Tok-användare med många följare och på en minut följer du och slutar följa deras konto minst 10 gånger och en högst 15. Utan att gå över denna gräns så att Tik Tok inte blockerar ditt konto. Detta görs på detta sätt eftersom när vi följer en användare visas vi högst upp på listan över deras följare och möjliga personer som ser listan kommer att följa oss eftersom vi har liknande smak.

 • Köp följare

  Om du börjar med 0 följare på ditt konto är det verkligen svårt för någon annan att följa dig. Men för detta problem finns lösningen att köpa följare. Den goda nyheten är att de är riktigt billiga för det stora belopp du får. Ju fler följare du får kommer ditt innehåll att visas för många fler användare och du kommer naturligtvis att få fler följare.

 • Bra kvalitet

  Som på andra plattformar måste ditt innehåll ha visuell kvalitet, bra belysning. Jag rekommenderar en uppsättning stativ och belysningsring för den perfekta mobilen för att spela in dig själv med din mobil på Tik Tok.

 • Se till att du har ett bra namn

  Att ha ett bra namn är viktigt och mer på TikTok. Detta beror på att om du vill att folk ska upprepa ditt namn mycket och nämna dig, kan du inte ha ett namn som är svårt att skriva eller svårt att uttala, och om möjligt är det inte så långt. Namnet behöver inte vara igenkännliga ord utan kan vara vilket som helst ord så länge det är lätt att skriva och uttala. Om det namnet du väljer uppfinns blir det också lättare för dig att registrera användaren eftersom det finns färre och färre användare tillgängliga i nätverket.

 • Vad ska du ladda upp på Tik Tok

  Du undrar vilket innehåll du ska ladda upp till Tik Tok. Din framgång på den här plattformen beror på innehållet du laddar upp. Tik Tok är i grunden en videoplattform som liknar Instagram-berättelser, så du bör lita på relativt spontana videor.

  Varaktigheten för Tik Tok-videor är ungefär tio sekunder.

  Jag vill ge dig några idéer för att inspirera dig och aldrig få slut på idéer om vad du ska ladda upp till Tik Tok i videoformat:

  - Videor som sjunger med sångarens riktiga musik utan att du behöver sjunga.

  - Videor som gör konstiga ansikten. De är roliga och lockar alltid mycket.

  - Videor som gör ett skämt mot en vän.

  - Videor som engagerar en engagerande text. Till exempel "Det är över, jag lämnar allt" och du börjar berätta ett riktigt fall av något som hände dig, till exempel: "Det här är slutsatsen jag fick efter att ha upplevt många upplevelser ..." Ge känslor till dina videor!

  - Videor där du intervjuar en vän.

  - Videor som dansar till en sång.

 • Hashtags att ha gillanden i tik tok

  Använd hashtags för att få gillanden på Tik Tok. Om du använder dem kommer systemet att inkludera din video i de viktigaste som ska visas. Hashtags kan göra dina videor virala så att du kan bli känd på TikTok.

  Ta reda på vilka hashtags du ska använda genom att titta på hashtags som visas i huvudflödet för att använda dem när det passar dig.

 • Respektera den bästa tiden att skriva på Tik Tok

  Om du publicerar ditt innehåll är det bättre att göra det vid viktiga tider på dagen när fler är online. Dessa timmar är vanligtvis efter lunch och efter middagen, mellan 15:00 och 16:00 på spanska och 22:00 till 23:00.

 • Haz directos

  Los vídeos que emites en directo desde tu móvil siempre tienen mayor repercusión que un vídeo grabado editado y subido. Para hacer directos debes llegar a los 1000 seguidores. Y si quieres ganar dinero en Tik Tok tendrás que conseguir monedas. Te preguntarás cómo conseguir monedas en Tik Tok. Pues los directos son la solución. Cuantos más directos hagas en Tik Tok más monedas acumularás que depués podrás canjear por dinero en Paypal.

 • Utmana resten

  Att skapa din egen dans som vågar och bjuda in andra att göra det och imitera dig för att se om de lyckas gör att du har en god chans att du kommer att kedja många likes.

  Ge utmaningen ditt namn så att de nämner dig och på så sätt når fler människor din profil och få fler följare på Tik Tok .

 • "Tik Tok Danser"

  Precis som du, det finns många som letar efter dansinspiration för att komma på Tik Tok och bli viral. Om du söker efter "Tik Tok Dances" på YouTube hittar du samlingar av danser. Du kan också samla dina danser för att dessa andra användare ska följa dig på din Tik Tok och få följare.

 • Ge presenter på liveshower

  Användare som gör livevideor på Tik Tok sociala nätverk berömmer vanligtvis de människor som ger dem gåvor i livechatten och detta kommer att ge dig framträdande och resten av användarna kommer att följa dig så att du får mer berömmelse. p>

  Du kan köpa dessa mynt som du kan göra presenter i direkta med i avsnittet "Plånbok" i din profil, de är riktigt billiga.

Jag hoppas att du gillade dessa knep och de är mycket användbara för dig. Fortsätt besöka min blogg för att läsa resten av artiklarna som du kommer att uppnå ekonomisk framgång med.