change blog language
hur fungerar det shein vip

Hur man blir VIP i SHEIN och går upp i nivå för att få exklusiva rabatter

Rabatter, kampanjer och evenemang! Upptäck hur du blir en VIP på SHEIN genom att enkelt gå upp i nivå och få tillgång till alla fördelar som denna modebutik online erbjuder oss.

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.

Att gå med i SHEIN VIP-programmet är helt gratis och varje person kan få tillgång till det fritt efter att ha registrerat sig i SHEINs onlinebutik i motsvarande land.

I den här artikeln förklarar jag vad SHEIN VIP är, hur man blir en SHEIN VIP och hur man går upp i nivå i SHEIN för att uppnå det .

Hur man blir VIP på SHEIN

SHEIN VIP är den högsta nivån av SHEIN som motsvarar nivå 3 på nivåskalan där SHEIN klassificerar sina kunder efter de handlingar och köp de gör.

Programmet SHEIN VIP används för att få tillgång till exklusiva plagg, fantastiska rabatter, gratis fraktkort, mycket snabba returer, tillgång till popup-fönster och VIP-kundtjänst där de kommer att ge oss en utmärkt service .

Att gå med i SHEIN VIP är väldigt enkelt, du behöver bara göra inköp för att gå från en nivå till en annan. Du kan använda dina poäng och rabattkuponger för att köpa billigare.

Att lära sig Hur man går upp i nivå i SHEIN kräver ett aktivt deltagande från användarens sida för att få poäng och kuponger så att de köper så billigt som möjligt och köper så många gånger som möjligt med en högre biljett för att gå upp från en nivå till en annan och komma till nivå 3 eller VIP-servicenivå.

Programmet SHEIN VIP har fyra nivåer: Nivå S1, Nivå S2 och Nivå S3. Det kommer att vara på nivå S3 när du blir en SHEIN VIP-användare. När det gäller Spanien har vi bara 2 nivåer tillgängliga medan vi för de andra länderna hittar tre nivåer.

Alla registrerade medlemmar börjar på nivå S0. Det betyder att när du registrerar dig hos SHEIN på SHEIN-webbplatsen i ditt land har du redan nivå S0 och du behöver bara gå upp för att få privilegier.

Vad du bör veta om SHEIN VIP-nivåer

- När du utför åtgärder kommer det att dröja 24 timmar senare när din nivå uppdateras.

- Varje nivå kommer att vara aktiv i 12 månader, och efter det måste du nå den igen.

- Som SHEIN VIP får du tillgång till rabatter, exklusiva kampanjer, popup-fönster och SHEIN-evenemang.

Även om SHEIN inte ger oss mycket information om SHEIN VIP-programmet, vet vi att när vi når denna tredje nivå kommer vi att få rabatter och mycket mer exklusiva plagg.

I tabellen ser vi att de fördelar som vi kommer att få genom att vara på varje nivå. Det kommer att vara på nivå 2 när vi börjar ha gratis fraktkort för våra köp, på nivå 3 när vi går in i VIP-tjänsten.

shein vip-nivå upp

Alla priser du får när du går upp i nivå kommer att ses i din användarpanel, så du bör kontrollera den med jämna mellanrum för att ta del av dessa bonusar innan de löper ut.