Hoe krijg je gratis verzending in SHEIN [TRICKS en sleutels om minder te betalen]

Bespaar met je SHEIN bestelling! Vergeet verzendkosten te betalen in SHEIN, want deze kledingwinkel voor dames, heren, kinderen en thuis geeft ons de mogelijkheid om op een eenvoudige manier zonder verzendkosten te kopen.

Auteur van het artikel: Olalla Mellado Editor en manager van trending digitale content.
shein gratis verzending

SHEIN's gratis verzending helpt u op een gemakkelijke en eenvoudige manier op uw bestelling te besparen, op deze manier kunt u meer kledingstukken kopen voor dezelfde prijs.

De minimale bestelling van SHEIN tot ontvang gratis verzending is 29 euro, hoewel dit afhankelijk is van het land waarin je woont, aangezien elk land een andere valuta heeft, namelijk 29 euro in het geval van landen die erbij horen. naar de Europese Unie.

SHEIN-coupons voor gratis verzending kunnen ervoor zorgen dat we gratis verzending krijgen zonder minimale aankoop, of gratis verzending waarbij de minimale bestelprijs wordt verlaagd tot onder 29 euro.

U moet regelmatig controleren of al uw kortingsbonnen nog steeds actief zijn, aangezien ze een vervaldatum hebben en u misschien vergeet ze te gebruiken. Om dit te doen, gaat u vanuit de APP naar uw profiel en klikt u op coupons om de beschikbare coupons te zien.

Ontdek in dit artikel alle manieren die er zijn om vanaf vandaag gratis verzending te krijgen op SHEIN in dit artikel.

Hoe krijg je gratis verzending bij SHEIN

Er zijn niet veel manieren waarop u coupons voor gratis verzending van SHEIN kunt krijgen, maar u vindt de meest voorkomende in de volgende lijst:

 1. SHEIN coupons voor gratis verzending buiten de APP

  De SHEIN coupons voor gratis verzending verschijnen niet in de SHEIN APP of op de website, maar je vindt ze wel online op verschillende websites. Je moet pagina voor pagina bezoeken en elke coupon downloaden om gratis verzending te krijgen.

  Pas deze coupons toe door de code in te voeren die u online heeft gevonden, aangezien deze niet in uw lijst met coupons zal verschijnen.

 2. SHEIN coupons voor gratis verzending binnen de APP

  In sommige gevallen kan SHEIN u coupons voor gratis verzending geven met een prijs van minder dan 20 euro van uw bestelling. Deze coupons kunnen per e-mail naar u worden verzonden wanneer u zich abonneert op hun nieuwsbrief of verschijnen in dezelfde app.

  U ziet deze coupons in uw couponlijst wanneer u uw bestelling gaat plaatsen.

 3. Koop meer dan € 29 om de SHEIN gratis verzending

  Als uw bestelling 29 euro waard is (equivalent in valuta in uw land), krijgt u gratis verzending.

  Er wordt gezegd dat in sommige landen, zoals Mexico, de minimale bestelling voor gratis verzending lager is als we de APP gebruiken dan wanneer we de website gebruiken om in SHEIN te kopen.

  Controleer daarom de kosten van de minimale bestelling in uw land, aangezien deze per land verschillen.

 4. Koop op een zondag en ontvang SHEIN gratis verzending

  Op zondagen en op overgeslagen uren die meestal verrassend zijn, geeft SHEIN gratis verzending aan alle mensen die een bestelling plaatsen op zijn APP.

  Wanneer gratis verzending actief is in SHEIN, verschijnt er een aftelteller op de startpagina die de resterende tijd aangeeft om deze aankoop te kunnen doen met verzending tegen 0 kosten, zeer attent!

 5. Gratis verzending voor nieuwe SHEIN-klanten

  SHEIN kan af en toe gratis verzending aanbieden voor nieuwe klanten. U kunt weten of deze aanbieding actief is als u een bericht op de startpagina ziet om in aanmerking te komen voor een eerste bestelling zonder verzendkosten.

 6. Gebruik SHEIN-games om gratis verzending

  Binnen SHEIN heb je verschillende spellen zoals roulette waarmee je gemakkelijk gratis coupons kunt krijgen.

  Speel deze spellen dagelijks om meer kansen te hebben om deze coupons te krijgen.

 7. Connect to the Lives voor gratis verzending op SHEIN

  SHEIN zendt via de APP live uit op woensdagmiddagen / -avonden, afhankelijk van het land waar je bent, om de nieuwe trends te laten zien.

  Tijdens deze directe aanbiedingen coupons met gratis verzending voor bestellingen met een minimumprijs onder 29 euro.

  Maak daarom direct verbinding met deze om gemakkelijker gratis verzending te krijgen. En gebruik hem twee uur later, want deze coupon verloopt snel.

Heeft u al gekozen hoe u uw gratis SHEIN-verzending wilt ontvangen? Nou, ik nodig je ook uit om alle artikelen op deze blog met betrekking tot SHEIN te blijven lezen die je zullen helpen meer te besparen bij het kopen van kleding en een echt goedkope aankoop te krijgen.