Hur man returnerar SHEIN-kläder [Uppdaterad 2023] Åtgärdssteg

Gillar du inte eller passar inte SHEIN-kläder? Så du kan returnera SHEINs kläder. Lär dig mer om processen och kraven för att få tillbaka dina SHEIN-pengar.

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.
shein lamna tillbaka

Innan du köper kläder online eller någon annan produkt bör du vara medveten om returpolicyn eftersom svårigheten att returnera dessa produkter kan leda till att du inte köper dem. SHEIN-fodralet är fantastiskt eftersom vi kan köpa och returnera kläder och andra produkter i bara några steg.

Hur returnerar jag SHEIN-kläder ?

För att returnera SHEIN-kläder måste de vara i perfekt skick, i samma skick som kläderna skickades till dig, även med samma förpackning. Förpackningen rivs genom att förpackningen öppnas men du måste ändå skicka den i samma stängning. Följ dessa steg för att returnera SHEIN-kläder :

 1. Se till att det inte har gått för länge : du kan bara returnera din SHEIN-order inom högst 45 dagar efter att du gjort ditt köp.

 2. Skadade produkter : Om du vill returnera produkten eftersom den är skadad måste du först kontakta SHEINs kundtjänst för att ta reda på hur du ska gå vidare. Om du skickar din beställning med ett trasigt föremål utan att ange det tidigare, kommer de inte att kunna returnera.

  Du kan kontakta SHEIN via den aktiva webbchatten från måndag till söndag.

 3. Kontrollera att din vara kan returneras : Inte alla produkter kan returneras på SHEIN. Några av de föremål som inte kan returneras på SHEIN är kroppsdräkter, underkläder, skönhetsprodukter, diys, festprodukter, husdjur, smycken eller accessoarer. Du kan inte lämna tillbaka badkläder vars hygieniska skydd inte är i perfekt skick.

  Om du returnerar ett plagg av dessa kategorier eller som inte är i perfekt skick, eller som motsvarar gåvor eller kampanjer som anges av SHEIN eftersom de inte kan returneras, även om det når SHEINs huvudkontor, kommer de inte att kunna återbetala pengarna.

 4. Skriv ut returetiketten : hur du kan skriva ut returetiketten är genom att öppna ditt SHEIN-konto och beställningssektionen, klicka på den beställning du vill returnera och begära retur genom att klicka knappen "Gör retur" och välj returmetoden.

 5. Insättning SHEIN returnerar : SHEIN-beställningar måste levereras till kontoret för det företag som gav dig SHEIN-beställningen gratis. Om du bestämmer dig för att skicka returen via ett annat rederi måste du betala dina fraktkostnader och leverera spårningsnumret till SHEIN via webben.

 6. Leverera din beställning för att returnera : gå till den närmaste insamlingsplats som du väljer och leverera din beställning. Detta läses av din streckkod och meddelar SHEIN automatiskt.

 7. Ta emot dina pengar : dina pengar kommer att returneras inom tio dagar när SHEIN tar emot beställningen om allt är i enlighet med kraven i din SHEIN-plånbok eller ditt bankkonto enligt metoden med vilken du kommer att göra betalningen.

  Kom också ihåg att fraktkostnaderna för den ursprungliga beställningen och fraktförsäkringen inte kommer att återbetalas.

Är det GRATIS att returnera i SHEIN ?

Retur på SHEIN är gratis endast för en första retur av en order. Om du returnerar en beställning för första gången, det vill säga, några plagg inom den beställningen är gratis. Om du senare vill returnera några fler plagg från den beställningen måste du betala 4,50 euro för varje gång du skriver ut en returetikett.

Returen blir också gratis om du tar paketet för att återvända till det företag som SHEIN anger som returpunkt. För Europa blir det ett Mondial Relay Point Pack.

Är det lätt att återvända i SHEIN ?

Det är väldigt enkelt att returnera din SHEIN-order. Eftersom det är väldigt få steg du måste ta för att skicka tillbaka kläderna. Många andra företag har komplicerade returprocesser medan det på SHEIN går snabbt, enkelt och pengarna ges tillbaka till dig strax efter.

Många användare bekräftar att SHEIN är bra med avkastning. Eftersom de aldrig har haft problem med dem. Det kan likställas med utförandet av Aliexpress angående returer, du får alltid ett svar. Därför är det värt att beställa SHEIN med total säkerhet.

Vad är SHEINs returadress ?

SHEIN-returadressen är den som du markerar på returetiketten som du skriver ut när du begär retur om dina beställningar, inte den du hittar på etiketten när du får SHEIN-beställningen.

Om du returnerar till adressen som anges på etiketten när du mottar beställningen är returen inte giltig.