Denna webbplats kan innehålla anslutningslänkar från Amazonas affiliateprogram eller andra affiliateprogram.
shein poang

Hur får man GRATIS SHEIN-poäng Vad är det för? [Snabbt och lätt]

ALLT, allt om att få poäng i SHEIN! Ta reda på vad poängen är, vad de är för och hur du får dem snabbt när du handlar kläder och accessoarer i SHEIN online-modebutik.

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.

SHEIN är utan tvekan en av de billigaste klädbutikerna på Internet och även om det finns andra alternativa klädbutiker har SHEIN fördelar vid inköpstillfället som andra butiker inte har.

SHEIN är en klädbutik med kinesiskt ursprung där vi hittar dam-, herr-, pojkar- och flickakläder, hem, accessoarer, skönhetsprodukter och till och med plusstorlek. Sorten är bred, dess billiga priser och dess internationella leveranser är de faktorer som har lett till att de är en av de mest kända modebutikerna.

Men det är dina erbjudanden , dina kuponger, och dess poängprogram som gör att SHEIN sticker ut och är så attraktivt för kunder och köpare att de kan få en stor rabatt på sina inköp på nästan 50%.

I den här artikeln ger jag dig all information om SHEIN-poängprogrammet, vad de är avsedda för och hur du får dem. Det är GRATIS , snabbt och väldigt enkelt!

Vad är poängen i SHEIN och vad är de för?

Poängen i SHEIN är vad som hjälper dig att få rabatter under dina inköp och köpa billigare.

100 poäng är lika med 1 USD (US dollar) . Amerikanska dollar i alla andra valutor motsvarar vanligtvis ett lägre värde. Därför måste du få tillräckligt med poäng om du vill få en stor rabatt på ditt köp.

Du kan styra hur många poäng du måste lösa in i dina inköp i avsnittet "Mina poäng" som du hittar i din SHEIN-användarpanel.

hur man får poäng i glans

Det är viktigt att du vet att du bara kan använda dina poäng för att betala högst 70% av inköpsvärdet utan att ta med fraktkostnader eller skatter. När dina poäng går ut kommer de gradvis att tas bort från ditt konto.

När du returnerar en beställning får du dina poäng tillbaka till ditt konto för att använda dem igen när du vill.

Hur får jag poäng i SHEIN ?

Det här är sätten att få poäng i SHEIN som du har till hands inom applikationen och webben för att köpa kläder:

 1. Verifiera din e-postadress

  Bara genom att registrera dig på webben och bekräfta din e-post får du redan 100 gratispoäng med en giltighetstid på fyra månader för att lösa in dem. I verifierings-e-postmeddelandet de skickar dig får du dessutom redan 3 euro rabatt på din första beställning över 29 euro.

 2. Köp i butiken

  För varje köp du gör får du 1 poäng för varje dollar som spenderas på det här köpet, det är ett annat intressant sätt att få poäng i SHEIN . Men kom ihåg att för att få poängen måste du bekräfta att du har fått din beställning i avsnittet "Mina beställningar".

 3. Diskutera SHEIN-produkter

  Kommenterade produkter du har köpt får du också poäng. Du får 10 poäng för en kommentar, 20 poäng för en kommentar med en bild och du får ytterligare 5 poäng om du värdesätter storleken. Gå bara till dina beställningar, klicka på "detaljer" och sedan på "Lägg upp kommentar" för den artikel du vill kommentera. Vänta tills din kommentar har validerats för att få dina poäng.

 4. Ladda ner SHEIN-appen

  Om du laddar ner SHEIN-appen och anger med ditt användarnamn och lösenord får du också poäng snabbt och enkelt. Du får en poäng för att logga in i appen.

 5. Incheckning dagligen på APP

  Inom appen kan du också få poäng i SHEIN . Det är väldigt enkelt, skriv bara in din poängsektion i SHEIN APP varje dag och klicka på var och en av de cirklar som motsvarar den dag du är på så får du olika mängder poäng som du kan se på bilden. Du kan också aktivera påminnelsen så att mobilen visar en daglig avisering för att meddela dig så att du kommer ihåg att checka in.

  hur man får poäng i glans
 6. Delta i Outfits-tävlingar

  Genom att skapa kläder i form av ett collage med olika plagg och tillbehör från webben kan du tjäna poäng och du väljs av redaktörerna för SHEIN.

 7. Delta i SHEIN liveshower

  Under SHEIN liveshower kan du tjäna poäng. Dessa liveshow hålls på onsdagar och du kan tjäna poäng genom att dela live-länken eller genom att klicka på skattkistorna som kommer att visas under live.

 8. Publicera ditt utseende

  En av de tävlingar som SHEIN föreslår är utseendetävlingarna. Du kan få 5 poäng för varje look du laddar upp med SHEIN-plagg.

Det här är alla sätt som finns på hur man tjänar SHEIN-poäng , det är väldigt enkelt och med små dagliga gester får du rabatter på de redan befintliga erbjudandena på plaggen som får ditt köp för mycket lite pengar.

Fortsätt läsa bloggen för att hitta många fler användbara innehåll som hjälper dig att spara och tjäna pengar effektivt.