Denna webbplats kan innehålla anslutningslänkar från Amazonas affiliateprogram eller andra affiliateprogram.
shein samarbete

Samarbeta med SHEIN [2+1 sätt att göra det och tjäna pengar]

Lär dig hur du tjänar pengar med SHEIN! Börjar idag med alla dessa intressanta alternativ som jag ger dig så att du kan samarbeta med SHEIN med både små investeringar och investeringar. Upptäck alla sätt du har i den här artikeln!

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.

Om du läser den här artikeln är du säkert en kvinna och du letar efter ett sätt att samarbeta med SHEIN för att du gillar mode, du gillar deras kläder och du behöver säkert extra pengar eller vill ha att starta ett modemärke. Denna känsla är känd för mig eftersom jag är som du och det är därför jag skriver den här bloggen där jag rekommenderar dig att undersöka för att hitta ännu mer information av den här typen.

Att samarbeta med SHEIN kan i början verka lite konstigt eftersom det är en modebutik online och det inte går att samarbeta med de flesta butiker. SHEIN är dock ett mycket annorlunda koncept än andra digitala modebutiker eftersom det finns många fördelar med denna butik vid köp som gör oss intresserade av att dra nytta av dess mode.

SHEIN mode förtrollar kvinnor i allmänhet och vi älskar det, dess priser är billiga och mycket attraktiva. I den här artikeln vill jag förklara fyra sätt att samarbeta med SHEIN så kommer du att kunna välja det som bäst passar dina ekonomiska möjligheter. Denna artikel kommer att vara kort, var och en av sätten att samarbeta med SHEIN utvecklas i längre artiklar än jag tidigare har skrivit.

Hur man samarbetar med SHEIN

SHEIN är en butik av kinesiskt ursprung med mycket billiga damkläder och stora rabatter. Du bör veta att när du samarbetar med SHEIN är det du självständigt som letar efter försäljningen. SHEIN på sitt eget sätt utom med sina rabatter och program försäkrar oss inte att vi kommer att ha försäljning på något sätt: vi är materialet och sociala medier / webbmarknadsföring. Därför bör mer än samarbeta med SHEIN sägas "arbeta med SHEIN -kläder".

Vi kan samarbeta med SHEIN på följande fyra sätt som har mycket potential:

 1. Att vara en SHEIN -bloggare

  Ett intressant alternativ som SHEIN ger oss att samarbeta med dem är att vara SHEIN -bloggare . Det här handlar om att kunna kommentera sina kläder och till och med få gratis kläder värda mellan $ 40 och $ 220. För detta måste din blogg ha mer än 1000 följare. Du måste välja utseendet som du vill kommentera på deras webbplats och ta foton med dem mellan 7 och 15 dagar efter att du fått kläderna för att lägga dem på din blogg eller sociala nätverk med en länk av plaggen till SHEIN -webbplatsen. När du har publicerat måste du skicka ett e -postmeddelande till SHEIN om att du har publicerat dina foton och dina kommentarer på kläderna på SHEIN -webbplatsen.

  För att gå med måste du skicka ett e -postmeddelande som begär det till[email protected]. Här kan du läsa kraven för att vara SHEIN -bloggare .

 2. SHEIN Affiliates

  SHEIN: s partnerprogram handlar om ett sätt att tjäna pengar utan SHEIN där vi inte behöver investera. Vi måste bara registrera oss för deras program och tack vare att vi delar länkarna till varje plagg får vi mellan 10 och 20% av värdet på varje plagg.

  Det här sättet att tjäna pengar med SHEIN kommer att vara till nytta om vi har en blogg och delar artiklar om mode, eller även om Instagram gör SHEIN -utseende.

  Att gå med i SHEIN Affiliate -programmet är väldigt enkelt. Läs mer om SHEINs partnerprogram .

 3. Sälj SHEIN -kläder

  Att sälja SHEIN -kläder är det samarbete med SHEIN som innebär att man investerar mest pengar. Det handlar om att vi köper SHEIN -kläder och lägger en extra kostnad på dem och gör försäljningen av dessa kläder via sociala nätverk, både på vår webbplats, till exempel Instagram och produktförsäljningsmarknadsplatser.

  Det är ett mer komplicerat sätt, men om det fungerar för dig kan du alltid gå från det här alternativet för att skapa ditt eget modemärke. Det är ett sätt att träna dig själv att sälja mode lite efter lite.

  Du kan alltid lära dig mer om hur du säljer kläderna i denna butik i artikeln jag skrev. Läs mer om hur du säljer SHEIN -kläder .

 4. Förvandla kläder

  Sist men inte minst vill jag berätta om ett alternativ som ingen talar om för att samarbeta med SHEIN . Denna metod handlar om att köpa kläder och alla tillbehör från SHEIN och anpassa dem på något sätt antingen med målning eller sömnad för att ge en egen stämpel som skiljer det plagg du har köpt från det du får.

  Det mest intressanta med det här alternativet är att du behandlar SHEIN som en butik för att köpa din råvara, till exempel en skjorta och omvandla den till att skapa något nytt. Det som uppmuntrar oss att köpa SHEIN -kläder är dess lägre pris och högre kvalitet än på andra plattformar.

  Eftersom det nya plagget kommer att skilja sig helt från originalet, kan vi sy ut etiketten och sy våra egna etiketter från vårt märke som vi kan beställa på Aliexpress och börja sälja med ett högre pris för att få vinst.

  Du får ditt eget handgjorda märke!

Du bör alltid välja det alternativ du gillar mest för att samarbeta med SHEIN beroende på dina resurser och dina professionella mål inom modesektorn, som kan sträcka sig från att få pengar till att skapa ett eget märke av kläder .

Tyckte du att den här artikeln var intressant? I så fall bör du veta att det också finns många sätt att tjäna pengar på ett sätt som du kan komma åt och som du kan läsa i den här bloggen.