Denna webbplats kan innehålla anslutningslänkar från Amazonas affiliateprogram eller andra affiliateprogram.
storlekar shein

Storlekar SHEIN, hur vet jag mina kläder och skor? [SHEIN storleksguide]

Ta reda på din storlek enkelt i SHEIN webbutik för både kläder och skor och få ditt köp rätt med denna enkla SHEIN storleksguide.

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.

Om du vill veta din storlek i SHEIN kan du glömma storlekstabellerna för de traditionella onlinebutikerna där vi vanligtvis köper, som Zara eller Stradivarius, eftersom dessa butiker börjar med kläder tillverkad av samma tillverkare, och även specifikt för väst där storleken är större än i öst.

När det gäller SHEIN med storlekar händer det samma sak som med Aliexpress eller Boohoo och alla butiker vars kläder är av orientaliskt ursprung, och den där att storlekarna är mindre eftersom kvinnor och män från öst har en mindre konstruktion .

Redan i traditionella onlinebutiker har vi svårigheter att välja vår storlek, för i SHEIN måste vi lära oss hur vi gör detta på ett enkelt sätt som du kommer att veta nedan.

Hur vet jag min storlek i SHEIN av kläder och skor

Följ stegen nedan för att ta reda på storleken på alla SHEIN -produkter:

 1. Välj det plagg som du vill veta storlek : du bör veta att varje SHEIN -plagg har olika mått, en storlek på olika mått och varje plagg ger dig olika kategorier av mått, till exempel: på vissa plagg kommer det att ge dig längden, på andra lårbredden, men nästan alla SHEIN -klädprodukter kommer att specificera midja och höfter. Det är därför du måste välja plagg för plagg för att veta vad din skenstorlek är .

  Det här är fantastiskt, eftersom den individuella anpassningen av varje plagg med sina egna mått gör det lättare för dig att inte göra misstag när du väljer plagget och minska antalet returer, betyder det att: om plagget är litet eller mycket stort du kommer att veta.

 2. Gå till storleksguiden : under storleksavsnittet finns en länk som indikerar "Storleksguide", klicka och mättabellen visas.

  Storlekar SHEIN
 3. Välj måttenhet : SHEIN ger dig möjlighet att visa mätbordet för varje produkt i centimeter eller tum. Välj den du normalt använder för att inte göra misstag med mätningarna.

  Storlekar SHEIN
 4. Mät din kropp : du kommer att se att i mätningstabellen för den SHEIN -produkten har du flera kolumner, alla måste mätas i din kropp. Men för att underlätta detta arbete, visa avsnittet under tabellen där det står "Hur man mäter produktens storlek" så ser du en ritning som berättar var du ska mäta dig själv.

  Ta en meter för att mäta och börja mäta din kropp i de höjder där ritningen indikerar.

  Storlekar SHEIN

  När det gäller att känna till din skostorlek i SHEIN och inte göra ett misstag, rekommenderar jag att du mäter din fot, lägg foten utan strumpor ovanpå ett pappersark på marken och med en penna markera hela fotens kontur och sedan med en meter ta det arket och mäta längd och kontur.

  För om du mäter din fot med en meter utan att göra detta föregående steg kommer mätningen att se annorlunda ut eftersom din fot kommer att krympa, för när du kliver foten krossas av trycket och tar några millimeter mer i bredd och längd.

  Kom ihåg att skostorlekstabellen ger dig den inre längden, så om skon är vinter och du måste ha med en strumpa, be om den längden på din fot plus 0,5 centimeter för att få plats med strumpan.

  Storlekar SHEIN

  Med byxor ska du veta att SHEIN: s normalt är elastiska och dessa kan skapa en påse i magen när du sätter dig ner, så du kan alltid ta en storlek mindre, men kontrollera först kommentarer och åsikter från andra köpare om dessa byxor som intresserar dig var inte så elastiska.

  I "Beskrivning" -delen av produkten ser du kompositionen och i tyg kommer det att indikera om dessa byxor är mycket elastiska eller inte.

  Storlekar SHEIN

  Rekommendationer för att känna till din SHEIN -storlek

  I allmänhet kan alla som är mycket elastiska eller med resår i midjan beställas i en storlek mindre så att när de sträcker ut sig när du sätter på det två eller tre gånger kommer de inte att bli för stora och då kan du fortsätt inte bära den eftersom den faller eller gör dig obekväm.

  Det är möjligt att du vill att kläderna ska vara lösare under vissa omständigheter, det kan vara bekvämt för dig att ta en storlek mer men det är bäst att du väljer den specifika storleken så att plagget passar dig rätt och du inte gör det ångra ditt köp.

 5. Kontrollera åsikterna : om produkten du vill köpa har åsikter från andra köpare har du tur. Det betyder att efter att ha bestämt din storlek kan du kontrollera om andra personer som har vissa mått som anges av varje kommentar och har valt en specifik storlek passar dem bra eller justeras, om den passar dem och du har den personens mått kan du alltid välja en storlek mer.

  Också, om kommentarerna har ett fotografi, ännu bättre eftersom du får en närmare uppfattning om hur verkligheten ser ut hos en köpare.

  Storlekar SHEIN

  I de globala utvärderingarna av kunderna ser du vilken poäng kunderna ger den produkten och om storleken motsvarar detaljerna i storleksguiden eller inte, är detta en annan mycket intressant faktor för att veta din storlek på SHEIN .

  Storlekar SHEIN

  Om det inte finns någon kommentar om produkten måste du ta en risk eller kanske vänta på att någon annan ska köpa och kommentera den med sin åsikt, även om du i så fall kan få slut på produkten.

 6. Använd FitFinder : Du kan också använda SHEIN Fitfinder -verktyget för att ta reda på din storlek. Du behöver bara klicka på "Hitta din storlek" och det här verktyget ställer frågor om vikt, ålder och längd för att bestämma din storlek.

  Det här verktyget är dock inte tillgängligt för alla produkter och det är intressant att du fortfarande mäter dig och bestämmer din SHEIN -storlek som vi har sett tidigare så att du inte gör misstag och inte ångrar dig med din beställning.

Ju mer du handlar på SHEIN, desto lättare blir det att veta vilken storlek du har och hur du kan handla bättre. Men de mått du gör på dig själv kommer alltid att vara en riktigt bra och lätt att följa guide för shopping på SHEIN.

Du kan också leta efter Youtubers på Internet som gör inköp på SHEIN och visar sina klädköp på YouTube för att veta hur de passar och om de har samma kroppsstil som dig kommer det också att vara lätt för dig att orientera dig att köpa.


Om du med den här artikeln redan vet vad din SHEIN -storlek är är det dags för dig att lära dig fler knep att köpa på SHEIN, så fortsätt läsa alla tricks på den här bloggen.